torstai 15. joulukuuta 2016

Päivitystä maailman toiselta puolen

Buenas!
En oo taas hävyttömän pitkään aikaan blogia päivittänyt, mutta elämä täällä kiitää kovaa vauhtia eteenpäin ja en ole ehtinyt edes ajatella blogiin kirjoittamista..  Ollaan jo joulukuun puolella ja vuoteni puoliväli häämöttää ikävästi jo horisontissa. Jouluhössötystä ja kaikkea joulutunnelmaa tuli varsinkin esimerkiksi itsenäisyyspäivänä ikävä, joka johti jonkinsortin kotiin kaipuuseen, mutta ei mitään sen pahempaa onneksi. Tänään mun paras kaveri, norjalainen Kristine tulee meille yöksi ja lähdemme aamulla bussilla kolmen päivän yfu-leirille (puolivuotisvalmennus) San Miguel de Tucumániin.

On vaikea tiivistää blogitekstiin mitä olen puuhannut viimeisen kuukauden aikana, mutta enimmäkseen taaksin vain nauttinut elämästä täällä, opiskellut (pääsen läpi kaikki aineet, wihuu!), aloittanut folkloren, perinteisen argentiinalaisen kansantanssin tanssitunnit, pyöräillyt ainakin 100km vuoristoa Catamarcan pääkaupunkiin Neitsyt Marian juhlaa varten, syönyt hävyttömiä määriä jäätelöä tämän kesän kuumuuden takia ja nauranut ihan liikaa parhaiden ystävien seurassa.

Fiilikset ovat kotiinkaipuun ja kotiin palaamisen kammon sekoituksia. Samalla ahdistaa että on enää puolet seikkailusta jäljellä, samalla on sisällä sellainen kaipuu Suomeen ja asioihin, jotka hoituu helposti Suomessa. Täällä saa tosiaankin tajuta että Suomi on kyllä niin hyvinvointivaltio ettei siitä enää koskaan edes kehtaisi valittaa. Kuintenkin Argentiina on vienyt niin ison osan sydämestäni, etten koskaan enään voi sanoa olevani 100% suomalainen, olen myös latina ja argentiinalainen. Tämä maa on kotimaani, samoin kuin Suomi, ettekä edes tiedä miten outo tunne on tuntea olevansa kotona kahdessa niiin erilaisessa maassa. Nyt minun täytyy lähteä joulushoppailemaan!

Hasta luego!Ihana siskontyttö! <3


Kuvia pyöräretkeltä!


Siskon mies Martin kokkaa asadoa, argentiinalaista grilliruokaa!


Tädin ihanimmat!


Kun pohjoismaalaiset löytävät joulukoristeen... Minä ja Kristine!


Tulipas viisas olo koulupuvussa ja siskon silmälasit päässä...


Jouluaskarteua koulussa


Ihanat luokka(parhaat)kaverit <3


Siskon kanssa häissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti